tisdag 4 april 2017

Babyboxar

Om man väntar barn kan man hämta ut olika babyboxar som är helt gratis. Hittills har jag hämtat ut två stycken och vi får se om det hinner bli fler innan bebisen kommer. Boxarna innehåller lite av varje som kan vara bra att ha till en liten bebis, samt även en del reklam och erbjudanden. Boxarna var ganska lika i innehållet, men skiljde sig lite ändå. Jag tyckte det var en hel del bra grejer i boxarna som vi säkerligen kommer få användning för!

Den första boxen jag hämtade ut var från Apoteksgruppen. Den innehöll ett nummer av Vi föräldrar, haklapp från Trygg Hansa, tre par blöjor, Mivi Total flytande vitamintillskott, öronproppar, våtservetter, varuprov Klick, någon form av putsduk (?), prova-på Via Play 2 månader, samt ett antal erbjudanden och reklam.


Den andra boxen jag hämtade ut var ifrån Loyds Apotek. Den innehöll ett nummer av Vi föräldrar, haklapp från Trygg Hansa, Mivi Total flytande vitamintillskott, öronproppar, varuprov Klick, någon form av putsduk (?), barntandkräm, nagellack, prova-på 2 månader på Via Play, tvättlappar, varuprov Bepanthen salva, varuprov SB12 munskölj, en napp från MAM samt olika erbjudanden och reklam.


Tack för titten!

Inga kommentarer: