lördag 15 mars 2008

Påsken närmar sig

Om en vecka är det påskafton så i helgen har vi påskpyntat här hemma. Har inte så mycket påskpynt, några små kycklingar här och var och några påskägg som ligger utspridda i lägenheten. Och så en vas med påskris såklart. Dessvärre är det ju en utomordentlig kattleksak. Tycker katterna i alla fall. Så vi har ställt påskriset på en hylla i data/ pysselrummet, dit vi kan stänga när vi inte sitter där inne. Men jag kan lova att katterna varit där och tassat fler än en gång.

En hög med påskägg som ligger på vårt soffbord. Det blåa ägget har min svärmor målat, visst är det fint! Det är nu fyllt med mumsigt påskgodis. Det gröna och lila med kycklingar på har jag fått nån påsk av någon fyllt med godis. Nu ligger det en massa smarriga Anton Berg- ägg däri. Och det gröna stående ägget med påskliljor på är en ljuslykta.


Katternas nya leksak- påskriset.


Vad gäller pyssleriet så har jag gjort en hel del både av papper och pärlor, men många utav dem är beställningar och kan därför inte visas upp ännu. Men det kommer bilder så snart de nått sina mottagare.


Tack för titten!

Inga kommentarer: