tisdag 17 april 2007

Mumsig helg!

I lördags hade vi kalas för sambon som fyllde 26 år igår. Vi bjöd då på jättegod mat som sambon lagat; ris med rullader av fransyska med mozzarellaost och pesto. Till fika blev det hembakat som vi bakat i veckan: kolakakor, kärleksmums (blev tyvärr jättetorra), banankaka samt hembakad prinsesstårta.




På fredagskvällen gick vi ut och käkade thailändsk buffé- supergott! Det smakade verkligen som det gjorde i Thailand och man längtade dit litegrann. Mumsigt värre i helgen alltså!

Igår fyllde alltså sambon 26 år och jag bjöd honom då på bio och han fick välja filmen. Det blev "300" och till det popcorn och dricka såklart. Filmen handlar om slaget vid Thermopylae där den spartanske kungen Leonidas ledde en armé på 300 män mot den persiske kungen Xerxes jättearmé. Filmen föll mig inte alls i smaken trots historien, det var alldeles för overkligt och överdrivet allting. Men den hade dock bra underhållningsvärde och bra specialeffekter.

Annars är det bara plugg som gäller nu, från morgon till kväll. Försöker hinna vara ute lite i vårsolen också, vissa dagar är det rena sommarvärmen. Härligt!

Inga kommentarer: