tisdag 27 november 2007

Sen sist...

...har det hänt både det ena och det andra. Förra måndagen var vi i Globens Annex och såg Kent som precis som vanligt var helt otroligt bra! Har lyssnat på dem sen jag var 13- 14 år och kommer nog fortsätta med det tills jag blir gammal och grå.

Annars var förra veckan ännu en helt vanlig och tråkig rad av vardagar, med uppsatsskrivande och sånt. Jag blev dock jätteförkyld vilket var mindre trevligt. I fredags bakade sambon goda lussekatter, så på kvällen blev det mys i TV-soffan med glögg, lussekatter och pepparkakor.


På lördagen kom min mamma med sambo på besök och vi tog en tur till Stockholm, där det blev Gröna Lund. Efter en god lunch på Tyrol kikade vi lite på julmarknaden de hade där och tog lite lotter och så. Sen blev det ett stopp på Bishop Arms innan vi for hemmåt, där vi bjöd på varm smörgåstårta. Sen blev det återigen glöggafton i soffan. På söndagen, efter en god brunch, for vi till Kista gallerian där vi gick runt och kikade lite och åt varsin god italiensk glass. Shoppingturen fick dock ett ganska så abrupt slut, då brandlarmet gick igång. Tror dock bara att det var falsklarm som tur var. Väl hemma igen lagade sambon jättegod mat, örtig kyckling med soltorkad tomat och fetaost, samt pasta. Mumsigt värre! Sen blev det kaffe med dopp innan vårat besök åkte hemmåt igen. Tack mamma och B för en jättetrevlig helg!

Nu är det grå vardag igen, med plugg och jobb och allt. Men i helgen är det i alla fall första advent och vi har tjuvstartat lite med att sätta upp några av ljusstakarna och julstjärnorna i fönsterna.

Avslutar med en bild på terroristerna som hittat en riktig favoritplats här i nya lägeheten, ovanpå kylen och skafferiet. Där har de bra koll på hela hallen, köket och vardagsrummet.


Tack för titten!

Inga kommentarer: