1 chokladrulltårta
ca 4 msk hallonsylt
2 dl vispgrädde
1 vit marsinpantårtlock
2 rutor choklad
florsocker
Börja med att skiva upp fyra skivor av rulltårtan. Lägg dem med snittytan uppåt.
Vispa grädden ganska hårt.
Bred över lite hallonsylt på varje rulltårtsbit.
Lägg på vispgrädde ovanpå sylten och forma till en spökform, lite avrundat.
Lägg marsinpanlocket på en bänk och kavla ut det lite till en mer fyrkantig form.
Ta ut fyra cirklar med hjälp av en stor mugg, skål eller assiett, ca 15 cm i diameter.
Lägg varje cirkel ovanpå bakelsen och forma till ett spöke.
Smält chokladen ovanpå ett vattenbad.
Dutta på ögon på spökena med hjälp av t ex en smörkniv.
Pudra över florsocker.
Klart att servera!
Tack för titten!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar