tisdag 23 februari 2016

Recept: Fyllda grillkorvar

Då var det redan tisdag och veckan är i full gång. Idag får du recept på fyllda grillkorvar som vi gjorde till middag igår. Ett enkelt och gott vardagsrecept. Man kan ju fylla korvarna med lite av varje, jag tog det som fanns hemma i kylen. Osten var en bit julost som blivit kvar, men det går bra med en annan ost som man tycker om. Vi serverade korven med dillstuvad potatis och sallad, det smakade mycket gott till.

8 grillkorvar
1 gul lök
1 dl bostongurka
2 msk skånsk senap
2 msk ketchup
2 dl riven ost
salt
svartpeppar

Sätt ugnen på 225 grader.
Skala och finhacka löken.
Blanda samman löken med de andra ingredienserna.
Skär ett snitt i korvarna längs med långsidan, inte helt igenom men nästan.
Fyll korvarna med röran och lägg dem i en ugnsfast form.
Ställ in korvarna i ugnen och gratinera i ca 20 minuter eller tills korvarna fått fin färg.




Smaklig spis!

Inga kommentarer: