söndag 18 september 2016

Tre år och tre rätter

Igår firade vi vår bröllopsdag några dagar i efterskott, då bröllopsdagen var tidigare i veckan. Det firade vi med en lugn och skön helg hemma tillsammans med katterna och igår åt vi en god trerättersmiddag. Inspirationen kom från trerättersmiddagen som vi åt på vårat bröllop. Det blev en lite höstig och mycket god middag. Här får du först se vad vi åt på vårat bröllop:

Förrätt: Svartrot serverad med ägg royal och Kalixlöjrom.

Varmrätt: Helstekt biff med kappa, serverades med en potatiskaka och kalvsky smaksatt med svart tryffel.

Efterrätt: Bigarråpaj med italiensk maräng serveras med en coulis på bigarråer samt en Granny smith sorbet.

Och nu kommer vår middag som vi kokade ihop här hemma igår:

Vi dukade med finaste kattservetterna...

Förrätt: Ägg royale med västerbottensost, stenbitsrom och rödlök.

Varmrätt: Entrecote med örtpotatis och pumpapuré.

Efterrätt: Varma körsbär med mandelmassasmul och vaniljsås.
Hoppas även din helg varit fin!

Inga kommentarer: