onsdag 28 september 2016

En tur till Linköping

I helgen åkte vi på en liten weekendtur till Linköping då vi hade biljetter till Kent på lördagskvällen. S fick även en hotellövernattning när han fyllde år av min mamma med sambo, så det blev en hel helg av det hela. Vi kom fram lagom till lunchtid på lördagen och började med att strosa runt i Gamla Linköping. Där gick vi runt bland gamla fina hus, mysiga trädgårdar och små butiker. På ett mysigt café åt vi varsin köttbullesmörgås till lunch och då det var så härligt väder kunde vi sitta ute. Lite bilder från Gamla Linköping:

När vi kände oss nöjda med Gamla Linköping åkte vi bort till hotellet och checkade in. Då vårt hotell låg väldigt centralt så bestämde vi oss för att ta en sväng på stan. Efter att ha gått i lite butiker, vilat benen på en pub och tittat på folk var det dags att gå tillbaka till hotellet och fräscha upp oss lite inför kvällen. Innan konserten blev det middag på Horse and Hound, där vi åt flankstek på surdegsbröd med bearnaisesås och pommes frites. Sen var det äntligen dags. Det gick som ett lämmeltåg bort till Saab Arena. Den här gången hade vi tagit sittplatsbiljetter och det är jag jätteglad för. Jag brukar aldrig se någonting när vi står i alla fall och nu kunde man se hela scenen även om det var på lite långt håll. Kent var som vanligt jättebra och det är verkligen sorgligt att de ska lägga ner...

Vårt hotellrum.

God middag.

Kent.

Söndagen började vi med en god frukostbuffé på hotellet. Sedan blev det en liten promenad på stan innan vi checkade ut från rummet. På vägen hem stannade vi till vid Brunneby Musteri och köpte med oss massa godsaker hem.

Gott med hotellfrukost!

Brunneby musteri.

Massa godsaker vi fick med oss hem...
Det blev en mycket fin helg i Linköping med bra väder, god mat, trevliga sevärdheter och såklart Kent. Stort tack till mamma och B för kattvakten och hotellövernattningen!

Tack för titten!

Inga kommentarer: