tisdag 6 oktober 2009

Recept: Pastasås med kyckling



Ibland är det jättekul att laga mat, bläddra i mattidningar och testa nya recept. Vissa andra perioder funderar man på att laga spagetti och köttfärsås sju dagar i rad för att slippa tänka på mat. Sista tiden har matinspirationen inte varit på topp hemma hos oss, då är det ett bra tips att laga mat enligt principen man tager vad man haver. Och ofta blir det faktiskt som godast då! Häromdagen tittade jag därför i kyl och frys efter middagsidéer och slängde ihop vad som fanns där till en pastasås. Några kycklingfiléer ur frysen, några överblivna champinjoner, en röd paprika, en halv röd lök, en påse tacokrydda, lite turkisk yoghhurt och så lite salt och peppar. Till det kokt pasta och en enkel sallad. Det blev jättegott!

1 kommentar:

Stefan - Beer Drivel sa...

Ja det blev faktiskt gött. Tycker det serveras bra mat varje kväll trots att inspirationen ibland tryter :)