söndag 18 februari 2007

Söndag kväll...

Jaha då var ännu en helg till ända... Har pluggat en del i helgen, varit nere på stan med sambon och tagit en lördagsfika på nation samt kollat på film. Har pysslat lite i helgen också, men jag får ta bilder sen när det är ljust istället. Imorgon är det nya tag med studierna som gäller.

En tråkig sak som hände i helgen var att min slöjstjärtshane Råttan dog, efter en lång tids sjukdom. Visst är det bara en fisk, men han har funnits i våra liv i ca fem år och varit med om så mycket, bilresor, flyttar, sjukdom, strömavbrott m m. Det känns tomt att bara ha en bamsefisk kvar nu. Det kändes onödigt att slöjstjärtshonan och en mobbad black molly skulle få ha hela det stora akvariumet för sig själva, så jag flyttade över alla fiskar från det lilla akvariumet och än så länge verkar det gå bra. Så nu har vi bara ett akvarium kvar, får se hur länge det lilla får stå tomt... Just det, ett till yngel har det blivit, men vi vet inte riktigt vad det är för något än..

Såhär ser "akvariumavdelningen" ut för tillfället:


En bamsefisk och en massa småfisk. I den lilla buren till vänster bor det lilla mystiska ynglet. Ska bli spännande att se vad det är!

Inga kommentarer: