måndag 4 maj 2009

Långhelg

I torsdags var det Valborgsmässoafton och därmed blev det långhelg då fredagen var röd dag. Valborgsmässoafton firade vi med grillat ute på balkongen i solen, men nån brasa kom vi aldrig iväg till.
Men ingen rast och ingen ro för att det var långhelg, för här har det varit full rulle hela helgen! I fredags passade jag och sambon på att rensa ur förrådet i källaren och förrådet på balkongen på grejer som är trasiga eller gammalt som bara står och samlar damm. I veckan har jag även rensat i garderoben, klädbyrån, skafferiet och i vår walk-in-closet, dvs stora garderoben i lägenheten. Så det blev en fullastad bil som gick till tippen med grejer på fredag eftermiddag. Hela dagen tog det nästan, så på kvällen tyckte vi att vi var väl värda varsin pizza till middag!



Vi hann även med att få lite sol på oss på balkongen efter rensningen och då passade det ju bra att läsa lite tidningar som ramlat in under veckan i brevlådan. Jag sträckläste även Stieg Larssons Män som hatar kvinnor under förra veckan. Den var riktigt bra och svår att sluta läsa, så nu väntar jag på att de två andra böckerna i serien ska hamna i brevlådan:


Så här såg det ut när jag rensade ur garderoben, kissarna vill gärna smita in där och mysa bland alla mjuka kläder:


På lördag förmiddag kom mamma med sambo på besök och stannade till söndag kväll. Det blev en mycket trevlig helg, med utflykter och sightseeing, men mer om detta i ett annat inlägg.

Hoppas ni också hade en trevlig långhelg!

1 kommentar:

Stefan - Beer Drivel sa...

Jävligt skönt att få den där rensningen gjord. Nu kan man ju t.o.m. komma in i förådet i garderoben och balkongen är användbar igen :D