4 portioner
8 mjuka tortillabröd storlek medium
Fyllning:
Ca 500 g köttfärs
1 gul lök
steksmör
1 påse tacokrydda
1½ dl vatten
Sås:
2 frp krossade tomater
2 dl creme fraiche
salt
svartpeppar
1 påse tacokrydda
2 dl riven ost
1 burk salsa
Sätt ugnen på 225 grader.
Stek köttfärsen i lite steksmör i en stekpanna.
Skala och hacka löken. Låt den bryna med i köttfärsen.
Tillsätt en påse tacokrydda och blanda väl.
Häll över vattnet och låt puttra ca 5 minuter tills vattnet kokat bort.
Blanda krossade tomater med creme fraiche i en kastrull. Koka samman. Blanda ner en påse tacokrydda i såsen och smaka av med salt och peppar.
Fördela köttfärsen i tortillabröden och rulla ihop varje bröd till en rulle som du sedan lägger i en smord ugnsform.
Häll över tomatsåsen över rullarna.
Strö över den rivna osten.
Gratinera rullarna i mitten av ugnen i ca 15 minuter eller tills de fått fin färg.
Servera med grönsaker och salsasås.
Smaklig spis!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar