söndag 11 juli 2010

På balkongen...

Tog lite bilder ute på balkongen igårkväll, som det ser ut i sommar. Trallen och träet på möblerna oljades in tidigare i våras, så de känns fräscha.



I ena änden av balkongen har vi matplatsen. Vår sittgrupp är vi mycket nöjda med! De sköna stolarna går att fälla bak ryggstödet på, så de brukar vi använda som solstolar.


I andra änden har vi en mindre sittgrupp.



Här ligger Atlas och spanar på något spännande...




I ena hörnet av golvet...





I ett annat hörn. I denna kruka växer visst pelargoner och jordgubbar tillsammans. Märkligt...





Vi kan inte ha så mycket riktiga växter hemma hos oss, eftersom katterna äter på dem. Många växter är giftiga för katter, så vi tar det säkra före det osäkra och har hängt upp de blommor vi har på balkongen på väggen.


På sommaren blir vår stora balkong verkligen som ett extra rum för oss, som används flitigt av hela familjen. Katterna vill helst ha öppet dit ut dygnet runt. De sitter gärna där och kikar ner på det som händer nedanför från tidig morgon till sen kväll. Vi har nätat in hela balkongen så att de inte kan smita eller trilla ner, det är lag på det, men det är inte många som vet det tyvärr. På så vis kan katterna vara där ute utan att vi behöver passa dem hela tiden. Jag och sambon sitter också ofta därute och solar, läser och äter mat. Vi brukar även ställa ut vår tvätt på tork därute, då luktar den fräscht sen.


Tack för titten!

Inga kommentarer: