fredag 26 maj 2017

Babyskydd och barnvagn

Idag är det ju fredag på riktigt och då det är klämdag så tog jag ledigt från jobbet, vilket var väldigt skönt då jag fortfarande är krasslig. S har dock jobbat och när han kom hem så firade vi in helgen med rester på de goda burgarna han gjorde häromkvällen. Igår var vi dock lediga tillsammans då det var röd dag och hade egentligen planerat att åka iväg och göra lite olika ärenden. Men då båda var sjuka blev det bara en snabb sväng till babyaffären. Där hämtade vi ut barnvagnen och babyskyddet som vi beställde för några månader sen, då vi hade bokat in det just igår med butiken. Känns skönt att ha dem hemma nu i alla fall och vi är mycket nöjda med båda två. Katterna var väldigt intresserade av de konstiga grejerna vi kom hem med 😊

Babyskydd försökte vi läsa på lite om i olika bäst-i-test och fastnade till slut för Maxi-Cosi CabrioFix. Här hoppas och tror vi att bebisen kommer att åka tryggt och bekvämt.
Atlas spanar in babyskyddet...
Barnvagnen fastnade vi båda två för ganska snabbt, men var ändå på butiken och tittade och provkörde den flera gånger innan vi beställde den. Vi tittade även på flera andra vagnar och läste på och jämförde men kände båda två att detta var vagnen för oss. Det blev en Emmaljunga Super Viking i färgen Competition Navy. Vi valde Super Viking Outdoor Chassit då det har rejälare hjul, vilket passar oss då det säkerligen kommer bli en del promenader på skogsstigar och i snö och modd. Det finns ju en hel del tillbehör till vagnen, men vi köpte bara chassit, liggkorg och sittdel och tänker att vi får komplettera med det vi känner behövs längre fram. Dessutom fyndade vi en hel del tillbehör på Ullared till en billigare slant, såsom myggnät, regnskydd, solparasol, skötväska m m.

Här provkör jag vagnen lite utanför butiken...

Fina vagnen får stå i hallen i väntan på bebis...
Tack för titten och trevlig helg!

Inga kommentarer: