söndag 17 april 2016

Kalas

Den sista tiden har det varit mycket både på jobbet och på fritiden så därav blir det inte så mycket tid vid datorn. Den här veckan har vi mest städat och förberett för igår hade vi kalas för S som fyller 35 år i år. Båda våra familjer kom, samt några släktingar och vänner, totalt var vi 16 st vuxna och barn. Vi bjöd på hemgjord korv som vi gjorde för några helger sen, samt potatissallad, sallad, bröd och lite andra tillbehör. Till kaffet bjöd vi sen på kakor och prinsesstårta. Det blev ett mycket trevligt kalas! Idag har vi varit så trötta så vi har mest stökat undan efter gårdagen, tvättat och slappat. Skönt det med.


Här försökte jag få med en bild på dukningen utan att få med några ansikten på bild, därav den kassa bilden. Men dukningen gick i svart och turkost, försökte matcha servetterna som gick i dessa färger. 

Vi dukade upp korvbuffén på köksbänken. 

Närbild på korvarna, sallad och potatissallad. Till vänster är det surkål. 
Vi bjöd på två olika korvar, en med bacon och gryuereost samt en med mozzarella, soltorkad tomat och italienska örter. Vi hade även vanlig, köpt grillkorv ifall man inte ville ha den hemgjorda korven.  

Lite bröd och tillbehör. Olika sorters ketchup och senap, torkad lök, dressing och kimchi. 



Uppdukat för fika!



Kakfat...
S goda prinsesstårta...
S hälsar och tackar så mycket till alla som kom och för alla fina presenter och blommor!

Önskar dig en fin söndagskväll!

Inga kommentarer: