måndag 2 juni 2008

Grönan och minigolf

I helgen hade vi besök av min mamma med sambo, som delvis var här för att gratta mig som fyller om några veckor. Vi passade även på att gratta mamma på mors dag i efterskott. På lördagen blev det en sommardrink på balkongen vid våra fina nya utemöbler innan vi åkte in till Stockholm. Där blev det en promenad från Östermalmstorg ut till Grönan pga begränsade bussförbindelser till följd av årets Sthlm Maraton. Massor av folk som sprang och ännu fler som tittade på.
Väl på Grönan blev det lunch på Kryddhyllan innan det var dags för Femkamp, där jag otroligt nog kom tvåa. Kul var det!
På Grönan spelades Sommarkrysset in med Gry Forsell:
En av kvällens gäster var Eric Gadd:
Efter femkampen drog vi oss hemmåt igen, för att åter inta balkongen, där det blev grillspett och pastasallad. Kaffe och tårta intogs sedan i vardagsrummet, då det började bli lite kyligt ute fram på kvällen.
Årets födelsedagstårta blev en Jordgubbscheesecake med rabarber och färska bär. Sommrigt, gott och fräscht!
Söndagen startades med en brunch, sedan blev det promenad bort till en camping som ligger nära oss. Där blev det minigolf och glass i stekande sol. Många som solade där nere och en del som faktiskt badade. Burr, det såg kallt ut! Efter minigolfen gick vi hem och lagade till Sommarkyckling med ris och efter kaffe med tårta drog sig våra gäster hemmåt igen. Tack mamma och B för en mycket trevlig helg och tack för de fina presenterna!

Inga kommentarer: